Аліса в країні чудес (2010)Alice in Wonderland

Аліса в країні чудес
Життя 19-річної Аліси Кінгслі приймає несподіваний оборот. На вікторіанській вечірці, влаштованій на її честь, Алісі робить пропозицію Хеміш, багатий, але нерозумний син лорда і леді Ескот. Не давши відповіді, дівчина тікає і йде за кроликом, поміченим нею на галявині. Кролик як кролик, ось тільки він одягнений в камзол і весь час дивиться на кишеньковий годинник. Аліса женеться за Білим Кроликом через весь луг і бачить, як він зникає в кролячій норі. Потім, несподівано, Аліса падає туди сама, летить вниз по дивному, казковому тунелю і приземляється в круглому залі з безліччю дверей. Випивши з пляшки з написом «випий мене», вона зменшується в розмірах, а відкусивши від тістечка з написом «з'їж мене» - виростає. Нарешті, минувши низку пригод, Аліса потрапляє через одну з дверей в чудесний фантастичний світ, що її мешканці називають Підземною країною. Там на неї чекає цілий парад колоритних персонажів: хвалькувата Соня, божевільний Капелюшник, глумливий Чеширський Кот, гусениця яка накурилася кальяном на ім'я Абессалом, моторошнувата Біла Королева і її злобна сестра, Королева Черв'яків, безглузда і дратівлива правителька Підземної країни.
50%
2
50%
2

Прем'єра в Україні 11 березня 2010

Жанри: пригоди, сімейний, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $200 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 1 г. 48 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 25 лютого 2010

Чи знаєте ви?

Исполнительница главной роли Миа Васиковска, первая из объявленных прессе актеров, занятых в проекте, была утверждена за четыре месяца до начала съемок.

Відео матеріали «Аліса в країні чудес»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Аліса в країні чудес». але ви можете створити свою тему на форумі

4 відгука про фільм «Аліса в країні чудес»

Kriss

2 серпня 2009, 19:34

мммдддааа!! По треку к фильму я уже очень захотела посмотреть!!И даже не столько из-за интересности преображенния всеми любимой Алисы в стране чудес, но и Как всегда новый образ Джонни Деппа! Казалось бы, я уже думала "Ну какой образ он может еще выдумать?? Уже столько вариантов было, что фантазия могла бы и на половине закончится!! Уже даже лысым был" А нее... Рыжим с кучеряшками он не был)))
1 / 0 
Kriss

2 серпня 2009, 19:35

ооо Боже!! Еще и только увидела что Хелена Бонем Картер там играет!! Она просто душка!
1 / 0 
Selena

28 січня 2010, 13:02

Надеюсь, этот фильм станет очередным шедевром в ряду шикарных фильмов Тима Бартона.
0 / 1 
SpaceMonkey

3 лютого 2010, 15:48

Обновились постеры, обои, трейлеры, кадры с отмеченными актерами к фильму "Алиса в стране чудес". Приятного просмотра!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Аліса в країні чудес, фільм 2010
Українська прем'єра 11.03.2010
Жанри: пригоди, сімейний, фентезі
США