Новини серіалів, в яких згадується Франц Драмех

4 квітня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Маллус з'являється в усій своїй страшній величі в промо-ролику 18 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яка завершить даний сезон.

Синопсис повідомляє, що Ріп (Артур Дарвілл) змушений імпровізувати, коли план Легенд знищити Маллуса (Джон Ноубл) за допомогою тотемів не спрацьовує. А промо розкриває, що героям доведеться битися не тільки з демоном вищого порядку, але і з армією римлян, вікінгів та піратів, перед битвою з якими Сара (Кейті Лотц) говорить, що «сьогодні є тим днем, коли ми заслужимо звання Легенд».

Згідно зі списком каста серії на IMDb, в ній також повернeтся Джекс (Франц Драмех) і Костянтин (Метт Райан) та з'являться Єлена Троянська (Бар Палі) і Джона Хекс (Джонатон Шек).

Серія «The Good, The Bad and The Cuddly» («Хороший, поганий і приємний»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 10 квітня за українським часом.

30 січня 2018,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився свіжим промо-роликом майбутніх серій супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Команда втратила Мартіна (Віктор Гарбер) і Джекса (Франц Драмех), але вже в наступній серії до Легенд приєднається новий герой — відомий експерт з окультизму Джон Костянтин (Метт Райан), який буде виганяти (диявола?). Також відео розкриває, що в серії з'явиться Капітан Холод (Вентворт Міллер).

«Легенди завтрашнього дня» повернуться на екрани 13 лютого за українським часом.

28 листопада 2016,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо чотири постера до серій серіалів «Супергерл», «Флеш», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», які складуть один епічний кросовер.

Читати далі...