Постери кросовера «Супергерл», «Флеша», «Стріли» і «Легенд завтрашнього дня»

28 листопада 2016,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо чотири постера до серій серіалів «Супергерл», «Флеш», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», які складуть один епічний кросовер.

Четвірка постерів кросовера «Супергерл», «Флеша», «Стріли» і «Легенд завтрашнього дня» виглядає в міру барвисто і показує, що його події будуть плавно переходити з одного світу супергероя в світ іншого.

На постері «Супергерл» зображені Кара Денверс відома як Супергерл (Меліса Бенойст) і Дж’онн Дж’онзз відомий як Марсіанський мисливець (Девід Хервуд).

Поруч на сусідньому постері красуються Флеш (Грант Гастін) і його друг Циска Рамон (Карлос Валдес). Вони обидва прибудуть в гості до Супергерл у першій серії кросовера.

Компанію Стрілі (Стівен Амелл) склали тут Джон Дігл в костюмі Спартанця (Девід Ремсі) і Фелісіті Смоук (Емілі Бетт Рікардс).

А «Легенди завтрашнього дня» на своєму постері представляють Біла Канарейка (Кейті Лотц), Атом (Брендон Рут), Вогненний шторм (Франц Драмех) і Теплова хвиля (Домінік Перселл).

Боротися в цей раз їм належить з навалою інопланетян на нашу планету.

Трейлер супергеройського кросовера Телевсесвіту DC каналу The CW, де перерахованих вище персонажів можна побачити у дії, дивимося тут.

Серія «Супергерл», з якої і почнеться ця міжсеріальна подія, виходить у США вже сьогодні, 28 листопада. Після естафету прийме «Флеш» з серією, яка вийде 29 листопада, «Стріла» продовжить кросовер 30 листопада, а завершиться він серією «Легенд завтрашнього дня» в перший день зими, 1 грудня.

3740 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: