Оновлення, в яких згадується Франц Драмех

7 грудня 2017,  01:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» Сара (Кейті Лотц) приводить на борт свого мандруючого крізь простір і час корабля досвідченого чаклуна й експерта з окультизму Джона Костянтина (Метт Райан), у якого в 2014-2015 роках був особистий серіал. Але не всі в захваті від його прибуття, як, наприклад, Мік (Домінік Перселл).

Чи надовго затримається у них в гостях Костянтин, поки невідомо, але тепер у Легенд є постійна вакансія, адже в фіналі половини сезону команда попрощалася відразу з двома героями — Мартіном Штайном (Віктор Гарбер) і Джефферсоном Джексоном (Франц Драмех), які були Вогняним штормом.

«Легенди завтрашнього дня» повернуться в лютому 2018 року.

9 листопада 2017,  21:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Джекс (Франц Драмех) і доктор Штайн (Віктор Гарбер) міняються тілами в 6 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Промо-ролик показує, що в рядах Легенд трапляється ситуація в дусі «Чумової п'ятниці» (пам'ятаєте комедію, де Ліндсі Лохан помінялася тілами з Джеймі Лі Кертіс?), і тепер в костюмі Вогненного шторму доведеться запалюватися Штайну. На цей раз супергерої відправляються в Голівуд 1930-х років, щоб виправити анахронізм, де Єлена Троянська (Бар Палі) влаштувала війну між двома кіностудіями.

Серія «Helen Hunt» («Хелен Хант») вийде на екрани 15 листопада за українським часом.

2 листопада 2017,  00:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої, які мандрують у часі, будуть полювати на вампірів та розкопувати могили в 5 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Легенди відправляються у вікторіанський Лондон, а якщо конкретно, то в 1897 рік, де раптово зустрічають Ріпа (Артур Дарвілл), поки ловлять вампіра, який подорожує в часі. Також Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) спробує подружитися з новим членом команди Зарі (Тала Еш), а Мартін Штайн (Віктор Гарбер) дізнається про секретний план, який розробили Джекс (Франц Драмех) і Рей (Брендон Рут) на цьому тижні.

Серія «Return of the Mack» («Повернення Мека») вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...
30 листопада 2016,  00:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжсеріальний кросовер каналу The CW продовжується сьогоднішньою серією «Флеша», на чиїх 32 кадрах зібралися всі супергеройські колеги Баррі Аллена.

Читати далі...
15 листопада 2016,  20:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для шанувальників британського кінематографа та Ідріса Ельби представляємо трейлер драми «Сотні вулиць». Вона розповідає три незвичайні історії про трьох жителів Лондона, кожен з яких намагається виправити помилки і знайти своє місце в світі.

Компанію Ельбі тут склали Джемма Артертон, Кен Стотт, Франц Драмех і Том Каллен, а режисером кінокартини виступив Джим О'Хенлон, який зняв номінованний на «Золотий глобус» міні-серіал «Емма».

26 липня 2016,  23:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з трейлерами до нових сезонів супергеройських серіалів каналу The CW був представлений також перший фрагмент з 2 сезону мультсеріалу «Віксен», який існує в тому ж всесвіті. Тут боротися з новим лиходієм Людиною погоди головній героїні (Мегалін Ечіканвоке) допомагають Флеш (Грант Гастін) і Вогняний шторм (Франц Драмех) з «Легенд завтрашнього дня».