Новини, в яких згадується Пом Клемент'єфф

14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
7 травня 2023,  17:37 | Новини фільмів

У новому розділі хітової шпигунської франшизи Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» з'явиться акторка Пом Клемент'єфф, відома за роллю Богомолиці у фільмах «Вартові Галактики 2» та «Вартові Галактики 3». І вона втілить дуже небезпечну героїню.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
2 грудня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читати далі...
21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Читати далі...
9 червня 2022,  11:36 | Новини фільмів

Тор збирається влаштувати Вартовим Галактики незабутню відпустку, від якої вони ще довго приходитимуть до тями, у своєму супергеройському блокбастері «Тор: Любов і грім», як показує його новий промо-ролик.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
4 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен і Супермен, посуньтеся. Прийшов час для нового супергеройського дуету. Стримінгова платформа Netflix поділилася в мережі офіційним трейлером комедійного екшену про бодіпозитивних супергероїнь «Thunder Force».

Читати далі...
26 лютого 2021,  18:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біжи, Том, біжи! Режисер шпигунського екшену «Місія неможлива 7» Крістофер МакКворрі опублікував в соцмережах новий кадр за участю його головного героя Ітана Ганта, якого втілює актор Том Круз.

Читати далі...