Новини, в яких згадується Холлідей Грейнджер

10 грудня 2022,  21:35 | Новини фільмів

Після успіху супергеройського фільму «Бетмен» Роберт Паттінсон вирішив повернутися до світу авторського кіно і незабаром зіграє головну роль у стрічці знаменитого корейського режисера Пона Чжуна Хо «Мікі 17».

Читати далі...
5 травня 2018,  14:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув фінальний трейлер очікуваної екранізації серії романів Едварда Сент-Обіна «Патрік Мелроуз», де Бенедикт Камбербетч грає «роль своєї мрії».

Камбербетч втілює головного героя Патріка Мелроуза, який в даному трейлері представляється «нарцисичним, шизоїдним, суїцидальним алкоголіком». Він прибуває на похорон свого жорстокого батька (Г'юго Вівінг), і спогади про травматичне дитинство змушують Патріка битися зі своїми внутрішніми демонами, які не давали йому дихати багато років.

Мати головного героя втілює Дженніфер Джейсон Лі, а також в міні-серіалі з'являться Еллісон Вільямс, Холлідей Грейнджер і Прасанна Пуванараджа.

Прем'єра «Патріка Мелроуза» на американському телебаченні відбудеться рівно через тиждень, 12 травня.

13 квітня 2018,  03:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий офіційний трейлер драматичного міні-серіалу «Патрік Мелроуз» показує нервовий зрив головного героя у втіленні номінанта на премію «Оскар» Бенедикта Камбербетча під пісню «London Calling».

Міні-серіал, який канал Showtime описує як одночасно наповнений «стражданнями й веселістю», ґрунтується на серії визнаних романів письменника Едварда Сент-Обіна. Він слідує за Патріком Мелроузом, якого грає зірка «Шерлока», від його глибоко травматичного дитинства до зловживання наркотиками і алкоголем й, нарешті, до одужання.

Прем'єра «Патріка Мелроуза», де також зіграють Дженніфер Джейсон Лі, Г'юго Вівінг і Холлідей Грейнджер, відбудеться 12 травня.

27 серпня 2017,  15:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективная драма «Страйк» є адаптацією серії романів Дж.К. Роулінг, яку вона пише під псевдонімом Роберта Гелбрейта. Серіал розповість про приватного сищика Корморана Страйка, який займається розслідуванням підозрілого суїциду моделі в Лондоні. Головні ролі в ньому виконують Том БеркМушкетери», «Війна і мир») та Голлідей ГрейнджерДжейн Ейр», «Борджіа»).

Прем'єра серіалу відбудеться сьогодні ввечері, 27 серпня, на каналі BBC One.

24 серпня 2017,  00:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер мелодрами «Тюльпанова лихоманка», чиї події розгортатимуться в Голландії 17 століття, розкриває, що в ньому буде багато сексуальних сцен за участю Алісії Вікандер і Дейна ДеХаана. Вони втілюють молоду заміжню жінку та закоханого в неї художника, у яких бурхливий роман. І поки вони планують свою втечу, служниця (Холлідей Грейнджер) шантажує головну героїню, що все розповість її чоловікові (Крістоф Вальц).

Український трейлер фільму Джастіна Чадвіка дивіться тут. Його прем'єра була перенесена на 14 вересня.

14 травня 2016,  14:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый трейлер «Тюльпанной лихорадки» показывает несчастливый брак обладателей «Оскара» Кристофа Вальца и Алисии Викандер, которая любой ценой готова от него сбежать.

Читати далі...
1 березня 2016,  15:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр из костюмированной мелодрамы «Тюльпанная лихорадка» представляет зрителю ее главных героев: супругов в исполнении Кристофа Вальца и Алисии Викандер.

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...