Рецензії, в яких згадується Юрій Горбунов

Рецензія на мультфільм «Співай 2»
Найвеличніший шоумен Бастер Мун запрошує усіх на своє нове шоу
24 грудня 2021,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому студія Illumination зібрала на екрані у хітовому мультфільмі «Співай» своїх найталановитіших звірів, які заспівали голосами голлівудських зірок, а на чолі їхнього талант-шоу поставила коалу. Але цей амбітний коала на ім'я Бастер Мун, незважаючи на свій милий зовнішній вигляд, виявився не простаком, а видатним шоуменом, який знає, що коли ти опиняєшся на самому дні, то єдиний вихід із ситуації – лише вгору. І в продовженні «Співай 2» Бастер не збирається зупинятися на досягнутому і разом зі своєю музичною трупою вирушає підкорювати велику сцену у великому місті, де на них чекають нові випробування та нові хіти, які вони ще не співали.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Скажене весілля 2»
Найкраща українська комедія 2019 року
25 грудня 2019,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році родина Василя Середюка з смт Яблунівка, між іншим дуже шанованого директора краєзнавчого музею, пережила величезне потрясіння – весілля молодшої дочки, чий наречений спершу на припав тестю до душі. Але, на щастя, все закінчилося хепі-ендом, і тепер Василь з радістю приймає в своєму будинку дочку Катю та улюбленого зятя Франсуа. Як раптом їхню сімейну ідилію порушує повернення старшої дочки Наталки, яка теж привезла з собою нареченого. І Василь знову хапається за серце...

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Фердинанд»
Великий звір з великим серцем
20 грудня 2017,  00:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під кінець року великі голлівудські кіностудії вирішили порадувати глядачів різного віку мультфільмами з національним колоритом: «Коко» про Мексику і «Фердинанд» про Іспанію. Нове творіння від Disney і Pixar всі одноголосно визнали шедевром, чи може «Фердинанд» скласти йому конкуренцію?

Читати далі...