Новини, в яких згадується Наталі Моралес

2 березня 2024,  14:57 | Новини серіалів

Мегапопулярна медична драма «Анатомія Грей» (вона ж «Анатомія пристрасті») повертається з новими серіями вже 14 березня, а поки що дивимося трейлер її майбутнього сезону, що показує повернення кількох знайомих облич.

Читати далі...
10 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Мережу підірвав офіційний (та дуже нецензурний) трейлер комедії для дорослих «No Hard Feelings» режисера Джина Ступницькі, головну роль в якій виконує володарка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс. І такою ви її ще не бачили.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Водій для копа»
Як отримати 5 зірок і вижити
9 липня 2019,  03:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя тихого хлопця Ст'ю, який вдень працює в магазині товарів для відпочинку, а ввечері підробляє розвезенням за допомогою додатку Uber, йшла дуже спокійно і розмірено. Настільки спокійно і розмірено, що він би напевно помер від нудьги, якби його не викликав брутальний коп Вік і не втягнув у своє небезпечне розслідування. Тепер він «Водій для копа», але чи зможе Ст'ю пережити цю поїздку заради хорошого рейтингу?

Читати далі...
29 червня 2019,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ретро-трейлер комедійного екшена «Водій для копа» був створений в дусі старих бойовиків про парочку дивних, але відважних копів-напарників, яку тут втілюють Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

Фільм режисера Майкла Дауса представить нову незвичайну парочку напарників обережного водія Uber Стю (Кумейл Нанджіані) і брутального поліцейського Віка (Дейв Батіста), які об'єднуються, щоб зупинити небезпечного злочинця.

Також в цій божевільній пригоді з погонями, перестрілками і вибухами візьмуть участь Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс, Наталі Моралес, Міра Сорвіно та Джиммі Татро.

В українські кінотеатри «Водій для копа» увірветься 11 липня.