Двейн Джонсон та Емілі Блант возз'єднаються у фільмі «The Smashing Machine»

7 березня 2024,  13:50 | Кастінг

Зіркам пригодницької стрічки «Круїз у джунглях» Двейну Джонсону та Емілі Блант так сподобалося працювати разом, що вони вирішили не чекати сиквела і знайшли собі новий спільний проєкт. І цього разу це буде серйозне кіно.

Блант офіційно приєдналася до акторського складу наступного фільму за участю Скелі «The Smashing Machine», повідомив сайт Variety, після чого Джонсон радісно поділився цією новиною у своїх соцмережах зі словами:

Вона надихає, єдина в своєму роді.

Стріка «The Smashing Machine» буде біографічною драмою, що розповість про стрімкий взліт та падіння легендарного чемпіона MMA Марка Керра, якого втілить Скеля. Тим часом Блант зіграє його дружину Довн Стейплз.

Байопік про Марка Керра буде сольним режисерським дебютом Бенні СефдіОбі-Ван Кенобі», «Оппенгеймер»), який раніше зняв разом зі своїм братом Джошем Сефді фільми «Гарні часи» та «Неограновані коштовності».

Минулого року Блант виконала головну жіночу роль у біографічному блокбастері Крістофера Нолана «Оппенгеймер», що принесла їй першу в її кар'єрі номінацію на премію «Оскар» та сьому номінацію на «Золотий глобус».

360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: