Едгар Рамірес і Майкл Пітт в трейлері фільму «Останні дні американської злочинності»

20 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix доводить, що у неї в запасі ще є маса фільмів, поділившись трейлером кримінального бойовика «Останні дні американської злочинності» з Едгаром Раміресом в головній ролі.

Події фільму будуть розвиватися в недалекому майбутньому, коли уряд США знайшов ефективне рішення в боротьбі зі злочинністю, що дозволить покінчити з нею раз і назавжди. Його нова система контролю розуму дозволяє придушити всі злочинні імпульси людини, і коли до її впровадження залишаються лічені дні, злодій Грем Брік вирішує провернути останнє пограбування перед тим, як злочинний світ зміниться назавжди.

Роль цього відчайдушного злочинця дісталася Раміреса, а також компанію йому на екрані складуть актори Майкл Пітт, Анна Брюстер і Шарлто Коплі.

Онлайн-прем'єра бойовика «Останні дні американської злочинності», який зняв режисер Олів'є Мегатон, відбудеться на початку літа, 5 червня.

А в наступному році Рамірес втілить головного лиходія в пригодницькому фільмі від Disney «Круїз у джунглях», де разом з ним зіграють Двейн Джонсон та Емілі Блант.

1971 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: