У серпні в прокат вийде наукова фантастика «Репродукція майбутнього» з Емілією Кларк

11 серпня 2023,  22:11 | Новини фільмів

Матір драконів повертається на екрани кінотеатрів! Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Емілія Кларк виконає головну жіночу роль у науково-фантастичній стріці «Репродукція майбутнього» режисерки Софі Бартез.

Фільм «Репродукція майбутнього» покаже недалеке майбутнє, де на людей чекає їжа з 3D принтера, кабінки зі справжніми рослинами, психологи-штучний інтелект, та… діти, що формуються та народжуються зі спеціального «яйця» — «pod-а». Звичайно, така «вагітність» має свої ускладнення. І чи витримають ці особливості подружня пара Рейчел та Айві? Вона — розробляє штучний інтелект, а він — викладає ботаніку, яка всім вже непотрібна. Але чи дійсно погляди Рейчел та Айві на природу життя так сильно відрізняються?

Роль Рейчер виконує Емілія Кларк, тоді як її чоловіка Айві зіграє зірка кінокоміксів «Доктор Стрендж» та «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» Чіветел Еджіофор.

Кларк, яку цього літа можна було побачити у супергеройському серіалі від Marvel Studios «Таємне вторгнення», також виступає продюсеркою цього проєкту.

В український прокат стрічка «Репродукція майбутнього» вийде 31 серпня.

2747 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: