«Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів»: український трейлер, постер і дата виходу очікуваної анімації

14 липня 2023,  01:35 | Новини фільмів

В останній місяць літа, 2 серпня, в український прокат вийде очікуваний пригодницько-комедійний мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» від студії Paramount Pictures та продюсера Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки»), а поки дивимося його дубльований трейлер.

Улюбленці мільйонів, легендарні Черепашки-ніндзя повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді! Довгий час вони ховалися від навколишнього світу в міській каналізації. Проте нарешті герої вирішують піднятися нагору, щоб жити життям звичайних підлітків серед жителів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро їм доведеться зіткнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні Черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Легендарних Черепашок-ніндзя Рафаеля, Леонардо, Мікеланджело та Донателло цього разу озвучать актори Брейді Нун, Ніколас Канту, Шамон Браун мол. та Міка Еббі.

Свій голос їхньому вчителю Сплінтеру подарує Джекі Чан, тоді як Ейпріл О’Ніл озвучить зірка серіалу «Ведмідь» Айо Едебірі. Тим часом вороги Черепашок-ніндзя Бібоп та Рокстеді будуть говорити голосами Сета Рогена та Джона Сіни.

Режисерами мультфільму виступають Джефф Роу та Кайлер Спірс.

701 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: