Вийшов фінальний трейлер анімації «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів»

2 серпня 2023,  05:20 | Новини фільмів

На честь виходу очікуваного пригодницького мультфільму Сета Рогена «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів» в український прокат дивіться його фінальний трейлер, що показує «дуже важливу нічну місію Черепашок-ніндзя».

Улюбленці мільйонів, легендарні черепашки-ніндзя повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді, яку написали і продюсують Сет Роген та Еван Голдберг! Довгий час вони ховалися від навколишнього світу в міській каналізації. Проте нарешті герої вирішують піднятися нагору, щоб жити життям звичайних підлітків серед жителів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро їм доведеться зіткнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Роген також позичив свій голос одному з ворогів Черепашок-ніндзя Бібопу. Раніше цього року він озвучив Донкі-Конга в анімації «Брати Супер Маріо в кіно».

Восени Роген зіграє головну роль у комедії «Шалені гроші».

Квитки на мультфільм «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», який виходить в широкий прокат 2 серпня, ви знайдете в нашій афіші.

2554 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: