В екранізації мюзиклу «Wicked» зіграють Аріана Гранде, Мішель Йєо та Джефф Голдблюм

12 квітня 2023,  10:53 | Кастінг

Одну з ключових ролей в очікуваній екранізації знаменитого бродвейського мюзиклу «Wicked» («Зла») виконає відома співачка Аріана Гранде, а компанію їй складуть голлівудські зірки. І ми вже знаємо, які саме ролі вони виконають.

Мюзикл «Wicked», який Голлівуд збирається екранізувати у двох частинах, є приквелом «Чарівника країни Оз», що розповідає про дружбу юної Ельфаби, яку оточуючі дискримінують через її зелену зовнішність, та красуні Глінди, популярної дівчини. У майбутньому Ельфаба та Глінда стануть Злою відьмою Заходу та Доброю відьмою Півдня, яких ми знаємо завдяки подіям «Чарівника країни Оз».

Ось так виглядає каст адаптації «Wicked»:

  • Роль Ельфаби, майбутньої Злої відьми Заходу, виконає Синтія Еріво, яка має дві номінації на «Оскар» за стрічку «Гаррієт».

  • Джонатан Бейлі, він же віконт Ентоні Брінджертон з серіалу «Бріджертони», зіграє в мюзиклі принца Фієро, в якого закохані Ельфаба та Глінда.

  • Тим часом зірці оскароносної стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо дісталася роль мадам Моррібль, директорки університету, де будуть навчатися Ельфаба та Глінда.

  • Також в екранізації з'явиться талановита Кіла Сеттл з мюзиклу «Найвеличніший шоумен». Вона виконає роль міс Коддл, яка буде новою героїнею, створеною спеціально для фільмів.

Режисером обох частин екранізації виступає Джон М. Чу, який раніше зняв стрічки «Ілюзія обману 2​», «Шалені багатії​» та мюзикл «На висотах Нью-Йорка».

Мюзикл «Зла: Частина перша» вийде у листопаді 2024 року, тоді як прем'єра продовження «Зла: Частина друга» запланована на грудень 2025 року.

14209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: