«Зла»: перший погляд на Аріану Гранде та Синтію Еріво в очікуваному мюзиклі від Universal

18 квітня 2023,  18:43 | Новини фільмів

На честь старту знімального процесу режисер Джон М. Чу поділився першими кадрами масштабного фентезі-мюзиклу «Зла» («Wicked»), який буде розбитий на два фільми.

Кадри фільму «Зла: Частина перша» представляють перший погляд на головних героїнь цієї музичної казки, що є приквелом «Чарівника країни Оз»: юної Ельфаби, яка має зелену шкіру, та красуні Глінди, які в майбутньому стануть Злою відьмою Заходу та Доброю відьмою Півдня.

Ельфабу втілює номінантка на премію «Оскар» Синтія Еріво, яку ви можете побачити в образі лихої відьми на кадрі вище, а Глінду зіграє відома співачка Аріана Гранде, яку ви можете роздивитися в її рожевій сукні на кадрі нижче.

Також у фільмах Джона М. Чу зіграють лауреатка премії «Оскар» Мішель Йєо та зірка хітового серіалу «Бріджертони» Джонатан Бейлі. Роль Чарівника країни Оз виконає зірка франшизи «Парк Юрського періоду» та хітового супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Джефф Голдблюм.

Прем'єра фільму «Зла: Частина перша» очікується у листопаді 2024 року, тоді як його продовження «Зла: Частина друга» вийде на великі екрани у грудні 2025 року.

914 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: