Зірки «Зоряних війн» Юен МакГрегор та Гейден Крістенсен возз'єдналися під час промо-туру серіалу «Обі-Ван Кенобі»

20 травня 2022,  14:03 | Новини серіалів

Поки ми всі з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», яка вже 27 травня відбудеться на платформі Disney+, пропонуємо вам помилуватися фотографіями з його промо-туру, що показують довгоочікуване возз'єднання Юена МакГрегора та Гейдена Крістенсена.

Востаннє ми побачили МакГрегора і Крістенсена в одному кадрі в 2005 році, коли на великі екрани вийшов фільм «Зоряні війни: Епізод 3 — Помста Сітхів», наприкінці якого Обі-Ван бився на дуелі зі своїм колишнім учнем Енакіном Скайвокером, після чого Енакін став Дартом Вейдером.

І ось через 17 років вони знову повернуться на екрани у своїх культових образах у серіалі «Обі-Ван Кенобі», події якого розвиватимуться через 10 років після подій третього епізоду культової франшизи Джорджа Лукаса.

Промо-тур серіалу, до прем'єри якого залишився лише один тиждень, вже знаходиться в розпалі, і в мережі продовжують з'являтися фотографії з різних фотоколів за участю цих двох чудових акторів, які за роки зйомок у «Зоряних війнах» стали відмінними друзями.

З нетерпінням чекаємо на вихід серіалу «Обі-Ван Кенобі», щоб побачити, як через стільки років знову зустрінуться віч-на-віч їхні Обі-Ван і Дарт Вейдер.

1188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: