«Обі-Ван Кенобі»: вийшов новий трейлер серіалу з Юеном МакГрегором у ролі майстра-джедая

4 травня 2022,  19:02 | Новини серіалів

Щоб відсвяткувати День «Зоряних війн» та нагадати нам, що вже наприкінці цього місяця, 27 травня, відбудеться прем'єра перших серій очікуваного науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», платформа Disney+ представила сьогодні в мережі його офіційний трейлер.

Події серіалу «Обі-Ван Кенобі» розвиватимуться після драматичних подій фільму «Зоряні війни: Епізод 3 — Помста Ситхів», наприкінці якого майстер-джедай Обі-Ван Кенобі був змушений зійтись у дуелі зі своїм учнем Енакіном Скайвокером, який згодом став тираном. Дартом Вейдером.

У ролі Обі-Вана повертається Юен МакГрегор, а Дарта Вейдера знову зіграє актор Гейден Крістенсен, перший погляд на якого ви можете побачити на ексклюзивному кадрі від сайту Entertainment Weekly.

Трейлер показує, як через 10 років після тих подій Обі-Ван таємно спостерігає на планеті Татуїн за юним Люком Скайвокером, якого віддали на виховання прийомним батькам. Дядю Люка Овена Ларса втілить актор Джоел Едгертон. Його тітку Беру Вайтсан Ларс зіграє Бонні Пессе.

Також у трейлері з'являється персонаж-антагоніст Гранд-інквізитор, який колись служив Ордену джедаїв, але згодом приєднався до Галактичної Імперії. Цю роль виконує Руперт Френд, якого важко впізнати у гримі.

Дивіться більше трейлерів очікуваних фільмів та серіалів, що вийдуть у 2022 році.

903 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: