«Сірий чоловік»: Кріс Еванс, Раян Гослінг та Ана де Армас на нових кадрах екшену від Netflix

28 квітня 2022,  20:04 | Новини фільмів

У мережі з'явилися нові кадри очікуваного пригодницького бойовика від братів Руссо «Сірий чоловік», які дозволяють ближче познайомитися з його головними героями у втіленні акторів Кріса Еванса і Раяна Гослінга.

«Сірий чоловік» («The Gray Man») буде шпигунським екшен-трилером, біля режисерського керма якого знаходяться брати-режисери Ентоні та Джо Руссо, які зняли супергеройські блокбастери «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», де Еванс грав роль Капітана Америки.

Основою сюжету «Сірого чоловіка» буде роману письменника Марка Гріні, що розповідає про протистояння двох агентів ЦРУ. Гослінг зіграє Курта Джентрі, який є оперативником ЦРУ, що випадково дізнається темні секрети агентства. Його чекає небезпечне протистояння з колегою-психопатом Ллойдом Гансеном у втіленні Еванса, який призначає нагороду за голову Курта.

Головну жіночу роль у фільмі братів Руссо виконає Ана де Армас, яку минулого року ви могли бачити у шпигунському бойовику «007: Не час помирати».

Цікаво, що Еванс і Армас нещодавно зіграли в детективній стрічці «Ножи наголо», а Гослінг і Армас знялися разом у науковій фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049».

Також компанію їм складе Реге-Жан Пейдж, відомий за хітовим серіалом «Бріджертони». Ви можете побачити його героя на останньому кадрі.

На Netflix прем'єра екшен-трилера «Сірий чоловік» очікується влітку, 15 липня.

1285 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: