«Відьмак»: до касту 3 сезону приєдналися зірки «Шан-Чі» та нової «Оселі зла»

15 квітня 2022,  22:21 | Кастінг

Творці хітового фентезі «Відьмак» представили четвірку нових персонажів майбутнього сезону та акторів, які їх зіграють. І серед них опинилася зірка супергеройського екшену Marvel «Шан-Чі та легенда десяти кілець» Чжан Мен'єр.

У 3 сезоні «Відьмака» Чжан Мен'єр втілить Мільву, відважну та талановиту мисливцю, яку виховували дріади з давнього лісу Брокілон. Мільва є влучною лучницею, якій не варто переходити дорогу. Якщо, звичайно, не хочете миттєво вирушити до своїх предків. У книгах у Мільви були пригоди з Ґеральтом (Генрі Кавілл) та Любистком (Джої Беті).

Тим часом майбутні серії представлять нового воїна на ім'я Галлатін, роль якого дісталася зірці горор-екшену «Оселя зла: Вітаємо у Раккун-сіті» Роббі Амеллу. Такого персонажа немає в книгах Анджея Сапковського, але повідомляється, що він керуватиме армією скойа'таелів або Білок, нелюдей-партизанів, які воюють на боці Нільфгарда, а також боротиметься за владу з Франческою Фіндабайр (Месія Сімсон).

Актор Г'ю Скіннер, відомий завдяки серіалу «Погань» та мюзиклу «Мамма мия! 2», втілить особу королівської крові принца Радовіда, дамського угодника та молодшого брата короля Візіміра. Він працює на Реданську розвідку, видобуваючи інформацію завдяки своєму зовнішньому вигляду та харизмі, але ігри перестають бути іграми, коли дехто гине.

Ще одну героїню з книг на ім'я Містле зіграє Крістелль Елвін. Містле є членом банди «Щури», що складається з тінейджерів-злодіїв, які обкрадають багатіїв. Вона виросла на вулицях, нікому не довіряє та прагне помсти, але одна зустріч все змінить. Згідно з книгами, це буде зустріч із ЦІрі (Фрейя Аллан).

Як вам поповнення каста? Діліться своїми очікуваннями у коментарях.

1096 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: