Ліам Нісон запрошує у кіно на екшн «Льодовий дрифт»

29 червня 2021,  16:00 | Оновлення

З 1 липня в українських кінотеатрах стартує новий адреналіновий екшн-трилер «Льодовий дрифт». Представляємо вашій увазі новий екшн-спот фільму з привітанням від головної зірки фільму - номінанта на премію Оскар Ліама НісонаЗаручниця», «Пасажир», «Зоряні війни: Прихована загроза», «Список Шиндлера»).

Автором сценарію та режисером «Льодового дрифту» виступив Джонатан Хенслі, культовий автор сценаріїв до блокбастерів, в чиєму послужному списку оригінальний «Джуманджі», «Міцний горішок 3», «Армагеддон» та багато інших стрічок.

Разом з Ліамом Нісоном у фільмі також знялися: Лоуренс Фішберн (франшиза «Матриця», «Джон Вік 2», «Людина-мураха та Оса»), Ембер МідфандерЛегіон», «Фарго»), Бенджамін ВокерПрезидент Лінкольн: Мисливець на вампірів», «Вибір», «У серці моря») та Голт МакКелланіГнів людський», «Гренландія», «Мисливець за розумом»).

«Льодовий дрифт» розповідає про рятувальну операцію, яку ускладнить не тільки погода, але й корпоративні секрети. За сюжетом, на алмазної шахті у віддаленій канадській провінції стався вибух, в результаті якого кілька десятків шахтарів опинилися під завалами і запасу кисню вистачить всього на 30 годин. Єдиний порятунок - перевезти по прямій заледенелой дорозі спеціальне обладнання, через що вантажівки відправляються в небезпечну подорож, яка не зовсім влаштовує не тільки природу, готову звільнити озеро від льоду, а й корпорацію, що контролює небезпечну шахту.

Адреналіновий екшн-трилер «Льодовий дрифт» тільки в кінотеатрах з 1 липня.

1052 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: