5 цікавих фактів про лиходійку в масці з серіалу «Сокіл і Зимовий солдат»

19 березня 2021,  21:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єрна серія супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» представить в MCU нову небезпечну суперлиходійку на ім'я Карлі Моргентау. Що про неї відомо і чому нашим героям варто її боятися? Розбираємося разом.

1. Хто така Карлі Моргентау?

Карлі Моргентау, також відома як Флаг-смешер (або Прапор-руйнівник), є анархісткою та лідеркою антипатріотичної групи Флаг-смешери (або Прапор-руйнівники).

2. Хто такі Флаг-смешери, і чого вони хочуть?

Флаг-смешери є антинаціоналістами і мріють створити «світ без кордонів між державами». Причому вони збираються це зробити виключно злочинними засобами, грабуючи банки та підриваючи все навколо, як показали трейлери.

3. Якими суперздібностями володіє Карлі?

Карлі має суперсилу і суперрефлекси, вміє дуже високо стрибати, а також є майстром рукопашного бою, оскільки здатна вистояти і навіть перемогти в поєдинку з Бакі Барнсом/Зимовим солдатом (Себастіан Стен).

4. Хто грає роль Флаг-смешер?

На цю роль Marvel Studios взяли актрису Ерін Келліман, відому завдяки фантастиці «Соло. Зоряні війни: Історія» (2018), де вона втілила воїтельку Енфіс Нест, та міні-серіалу «Знедолені» (2018), де вона зіграла роль Епоніни.

5. Хто став прототипом Карлі з коміксів?

У коміксах Marvel Карлі була чоловіком, Карлом Моргентау, сином багатого швейцарського банкіра, який потім працював дипломатом. Він став антинаціоналістом, коли його батька було вбито під час бунту в посольстві Латвії. Карл взяв собі псевдонім Флаг-смешер і став ворогом Капітана Америка.

Прем'єра серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» відбулася сьогодні, 19 березня, на стримінговій платформі Disney+, де ви вже можете побачити його першу серію.

2198 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: