«Ванда/Віжн»: Елізабет Олсен боролася за те, щоб вдягти той оригінальний костюм Багряної відьми з коміксів

3 лютого 2021,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В одній з майбутніх серій супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» Багряна відьма з'явиться в своєму класичному костюмі з коміксів Marvel, і в новому інтерв'ю Елізабет Олсен розповіла, що цього моменту могло б і не бути, якби не її наполегливість.

У фільмах кіновсесвіту Marvel у Ванди Максімофф/Багряної відьми дуже сучасні костюми, які лише кольором нагадують її екстравагантний наряд зі сторінок класичних коміксів. І коли у Олсен з'явилася можливість нарядити Ванду в той самий костюм з незвичайною прикрасою для голови, вона міцно в неї вчепилася.

Про це актриса розповіла в рамках свого інтерв'ю для журналу Vanity Fair:

Я була так схвильована! У нас буде серія про Гелловін, і вони намагалися зрозуміти, який саме кивок у бік персонажа ми будемо робити, і все почалося з класичного костюма Багряної відьми. Це було схоже на костюм циганки з пов'язкою на голові, і я боролася за це. Я сказала: «Ні, ми повинні зробити повну версію... Адже це так чудово, і якщо Пол [Беттані] робить це, то і я це зроблю».

Тим часом її чоловік Віжн, якого грає Пол Беттані, з'явиться на телеекрані в своєму класичному зеленому костюмі з коміксів з жовтим плащем.

Нова серія серіалу «Ванда/Віжн» вийде на екрани в п'ятницю, 5 лютого, але, швидше за все, серію про Гелловін ми побачимо через тиждень, 12 лютого.

1349 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: