Привіт, реальність: дивимося інтригуючий фрагмент та промо-ролик 4 серії «Ванда/Віжн»

28 січня 2021,  20:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четверта серія супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» відправить нас в справжню реальність, як показує її ексклюзивний фрагмент за участю Моніки та Джиммі.

Обережно, далі присутні спойлери про сюжет 3 серії «Ванда/Віжн».

У кінці третьої серії Ванда (Елізабет Олсен) зрозуміла, що Джеральдіна (Тейона Парріс) не місцева, і викинула її назад в реальність за межі містечка Вествью, навколо якого існує якесь енергетичне поле.

Джеральдіна виявилася агентом організації М.Е.Ч. Монікою Рамбо, яка намагалася встановити зв'язок з Вандою в її ідеалістичній реальності, де вони з Віжем (Пол Беттані) щасливо одружені і живуть в тихому містечку Вествью.

У фрагменті капітан Рамбо у фірмовій куртці М.Е.Ч.а підходить посеред білого дня до енергетичного поля міста і доторкається його, хоча агент Джиммі Ву (Рендолл Пак) побоюється, що може статися щось погане. Але, як не дивно, рука Моніки непошкодженою проходить крізь цей бар'єр. Так що або Моніка має суперздібності, або це поле не хоче їй нашкодити.

Слідом за фрагментом йде промо-ролик 4 серії «Ванда/Віжн», яка покаже події попередніх серій серіалу з точки зору агентів М.Е.Ч.а, що постійно моніторять вигаданий світ Ванди та Віжа за допомогою моніторів. І в цій серії повернеться Дарсі Льюїс (Кет Деннінгс), подруга та колега Джейн Фостер (Наталі Портман) з фільмів про Тора.

Прем'єра 4 серії серіалу «Ванда/Віжн», чия назва поки тримається в суворій таємниці, відбудеться вже у цю п'ятницю, 29 січня.

1799 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: