Зірка «Бріджертонів» Реге Пейдж з'явився в камео в передостанньому фільмі Поттеріани

14 січня 2021,  21:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно ми писали про те, що в гучному серіалі «Бріджертони» з'явився актор Фредді Строма, він же Кормак МакЛагген з фільмів про Гаррі Поттера, як раптом виявилося, що він є не єдиним членом каста цієї костюмованої драми від Netflix, який знімався в Поттеріані.

Уважні поттеромани, переглядаючи днями передостанній фільм саги «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1», помітили в одній зі сцен юного Реге Пейджа, який в серіалі «Бріджертони» виконує роль Саймона Бассета, герцога Гастінгса.

Пейджа можна побачити на екрані під кінець весілля Білла Візлі (Донал Глісон) та Флер Делякур (Клеманс Поезі), яка відбувається на початку фільму.

Він втілив того високого хлопця, який стоїть поруч з Герміоною (Емма Вотсон) та місіс Візлі (Джулі Волтерс), коли у весільний шатер прибуває патронус Кінгслі (Джордж Гарріс), що повідомляє про напад смертежерів на Міністерство магії і про смерть міністра Магії.

Це камео не вказано на сторінці актора на сайті IMDb, тому тривалий час залишалося секретом. Але він нарешті був розкритий на радість всім поттероманам, які також в захваті від серіалу «Бріджертони».

3391 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: