Новий фрагмент першої серії серіалу «Ванда/Віжн» говорить про важливу дату

12 січня 2021,  18:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася друга чорно-біла сцена очікуваного супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», чия прем'єра відбудеться вже 15 січня. І в цій комедійній сцені Ванда та Віжн намагаються згадати дуже важливу дату.

Новий фрагмент прем'єрної серії серіалу, який буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття і супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU, відправляє нас в 50-і, де Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) одружилися і переїхали жити в американське передмістя.

Віжн зауважує, що в їхньому календарі поруч з датою 23 серпня, яке у нашої пари настало сьогодні, намальовано маленьке сердечко. Але, на жаль, наші герої ніяк не можуть згадати, що конкретного відбулося в цей день і чому вони повинні його відзначити.

Найпростішим припущенням є те, що 23 серпня у них річниця весілля, але як вони обидва могли про неї забути?

У коміксах 23 серпня не є особливою датою для Ванди або Віжна, але це число має особливе значення у всесвіті MCU. Наприклад, на сьогоднішній день на великі екрани вийшло рівно 23 фільми від Marvel Studios, а 23 серпня 2019 року Кевін Файгі оголосив про те, що до касту серіалу «Ванда/Віжн» приєдналися Кет Деннінгс та Рендолл Пак.

У будь-якому випадку гадати залишилося вже недовго.

1173 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: