Netflix поділився фінальним трейлером фільму «Опівнічне небо» з Джорджем Клуні

10 грудня 2020,  18:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія знаходить шлях. За допомогою нового трейлера науково-фантастичного фільму «Опівнічне небо», який зняв і головну роль в якому виконав лауреат премії «Оскар» Джордж Клуні, стримінгова платформа Netflix нагадує нам, що до його прем'єри залишилося всього 2 тижні.

У своїй новій режисерській роботі «Опівнічне небо» («The Midnight Sky») Клуні втілить самотнього вченого Августіна, який повинен боротися з часом, щоб зупинити Саллі та інших астронавтів, які повертаються з далекої планети додому, де на них чекає загадкова катастрофа глобального масштабу.

Фінальний трейлер показує, як Клуні разом з маленькою дівчинкою повинен протистояти сніговій стихії, щоб дістатися до антени, що зможе передати астронавтам сигнал лиха. Тим часом астронавти стикаються в космосі з небезпечними випробуваннями.

Разом з Клуні в його видовищному фільмі зіграють актори Фелісіті Джонс, Девід Ойєлоуо, Софі Рандл, Кайл Чандлер, Деміан Бічір, Міріам Шор і Тіффані Бун.

Онлайн-прем'єра фантастики «Опівнічне небо», чий новий постер з дивовижним північним сяйвом ви знайдете нижче, відбудеться 23 грудня.

1074 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: