Перший погляд на Пенелопу Крус і Антоніо Бандераса у фільмі «Офіційний конкурс»

24 листопада 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті зірки минулорічної драми Педро Альмодовара «Біль та слава» Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас, у яких там, на жаль, не було жодної спільної сцени, вирішили виправити цю несправедливість, знявшись разом в драматичній комедії «Офіційний конкурс».

Події стрічки «Офіційний конкурс» («Competencia oficial») слідуватимуть за багатим бізнесменом, який наймає відому кінорежисерку, щоб та зняла для нього хітовий фільм.

Круз зіграє цю ексцентричну кінорежисерку, в образі якої ви можете побачити актрису на перших кадрах фільму, що представлені нижче.

На другому кадрі разом з Круз позують Бандерас і Оскар Мартінес, які втілять за сюжетом двох зірок фільму героїні Круз з різними характерами і кар'єрами в кіноіндустрії, що стане причиною їхніх конфліктів на знімальному майданчику.

Сценаристами та режисерами цієї історії про закулісся кіно є аргентинський дует Маріано Кон і Гастон Дюпра. У написанні сценарію їм допомагав Андрес Дюпра.

Прем'єра «Офіційного конкурсу», чиї зйомки завершилися в жовтні, очікується у 2021 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, чи вийде фільм з Круз і Бандерасом в український прокат.

1196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: