Антоніо Бандерас знову став відважним Зорро на шоу Джиммі Кіммела

4 листопада 2019,  16:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для появи на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» у цей Геловін актор Антоніо Бандерас вирішив вдягти костюм свого знаменитого героя в масці з фільмів «Маска Зорро» і «Легенда Зорро».

В інтерв'ю з Джиммі Кіммелом, якого вдягнули в костюм арахісу, актор пожартував, що це справжній костюм Зорро, ось тільки чоботи більше з мультфільму «Кіт у чоботях», де він озвучив головного героя.

На шоу Бандерас розповів, що для нього Геловін був чимось дивним, коли він вперше приїхав до США в 1990-му році, і зараз в його рідній Іспанії теж намагаються його святкувати, але це не особливо приживається. І, сміючись, додає:

Якщо б я ходив в цьому костюмі по своєму рідному місту, мене б заарештували чи відправили до психолога.

Також актор розповів зворушливу історію про те, як колись одна таблетка аспірину врятувала йому життя, після чого він став правильно розставляти свої пріоритети і цінувати важливі речі. І тепер вважає, що то було найкраще, що з ним коли-небудь траплялося, адже це назавжди його змінило.

Під час інтерв'ю був показаний фрагмент з останнього драматичного фільму Педро Альмадовара «Біль та слава», де Бандерас виконав головну роль, а зараз ви можете побачити актора у новій кінокартині Стівена Содерберга «Пральня», де компанію йому складають Меріл Стріп і Гері Олдман.

2219 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: