«Диво-жінка 1984»: пояснюємо суперздібності суперлиходія Максвелла Лорда

21 листопада 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У блокбастері «Диво-жінка 1984» наймогутніша супергероїня всесвіту DC буде битися одразу з двома суперлиходіями, одним з яких буде Максвелл Лорд у втіленні зірки серіалу «Мандалорець» Педро Паскаля. У чому ж полягає його суперсила?

У всесвіті DCEU Максвелл «Макс» Лорд є опортуністичним медіа-підприємцем і нафтовим магнатом, у якого, судячи з кадрів супергеройського фільму «Диво-жінка 1984», відмінний смак в одязі.

Але його суперсила полягає не в грошах і популярності, а в чарівному артефакті. Він називається Камінь мрії (Dreamstone), і, якщо ви уважно дивилися перший трейлер, то напевно помітили його в руках Максвелла.

Камінь мрії має силу виконати будь-яке бажання, загадане в його присутності, але не нескінченну кількість, а всього лише одне бажання на людину.

Звичайно, все не так просто, як і у випадку джина і трьох бажань. Камінь мрії вимагає за виконання бажань високу ціну, і повідомляється, що він навіть пов'язаний з крахом декількох цивілізацій, оскільки у його сил немає меж.

Поки невідомо, яким чином Диво-жінка (Галь Гадот) зіткнеться з Максвеллом та Каменем мрії, але, схоже, ми розкрили секрет повернення її коханого Стіва Тревора (Кріс Пайн), який загинув у кінці Першої світової війни, з мертвих.

Також про існування Каменя мрії і його сили буде знати Барбара Мінерва (Крістен Віг), і саме цей артефакт може перетворити її на суперлиходійку Гепарду.

Так що крім грошей, впливу в медіа і одного бажання у Лорда немає суперздібностей, але його вміння маніпулювати іншими людьми і обертати будь-яку ситуацію собі на користь точно доставлять Диво-жінці чимало проблем.

Українська прем'єра екшену «Диво-жінка 1984», який зняла режисерка першої частини пригод супергероїні Петті Дженкінс, відбудеться 24 грудня.

Нещодавно було розкрито, що хронометраж сиквела складе 151 хвилину, що на 2 хвилини більше за хронометраж першої «Диво-жінки».

1602 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: