Дивимося український трейлер трилера «Поневолені» з Шоном Біном, Андреа Райзборо і Крістофером Ебботтом

17 листопада 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка горора «Прокляття» Андреа Райзборо переселяється в тіло чоловіка, щоб вбити Шона Біна, в науково-фантастичному трилері «Поневолені», чия прем'єра на екранах українських кінотеатрів відбудеться вже у четвер, 19 листопада.

Події фільму «Поневолені» («Possessor») розвиваються в майбутньому, де одна таємна організація використовує мозкові імпланти, завдяки яким переносить свідомість кілера в тіло іншої людини та виконує вбивства на замовлення. Однак поневолення чужого розуму дається надвисокою ціною, адже достатньо однієї зайвої думки, щоб втратити контроль. Незабаром виконавиця таких жахливих завдань (Райзборо) сама починає невідворотно змінюватися.

Новою ціллю найманої вбивці стає генеральний директор великої корпорації, якого грає зірка трилогії «Володар перснів» та серіалу «Гра престолів» Шон Бін, і всі ми знаємо, що він помирає практично в кожному своєму фільмі або серіалі. Невже збій в системі нашої кіллерки у цей раз все-таки врятує йому життя?

Роль нового тіла головної героїні виконує Крістофер Ебботт, а начальницю кіллерки грає номінантка на премію «Оскар» Дженніфер Джейсон Лі.

За сценарій і режисуру трилера «Поневолені» відповідає Брендон Кроненберг, син культового режисера Девіда Кроненберга.

1099 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: