Теорія Marvel: у фіналі серіалу «Агенти Щ.И.Т.» Дейзі стала агентом М.Е.Ч.а

21 серпня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Епілог фінальної серії супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» розкрив, чим вирішили займатися наші герої після розпаду команди. І Дейзі, схоже, тепер захищає космічні простори разом з агентами М.Е.Ч.а.

Обережно, далі можуть бути присутні СПОЙЛЕРИ про фінальні серії серіалу «Агенти Щ.И.Т.», який завершився минулого тижня.

Незадовго до фіналу Інок (Джоель Штоффер) сказав команді, що це «їхня остання місія разом», і, на жаль, так і виявилося. Після повернення у свій таймлайн і знищення хронікомів, агенти попрощалися одне з одним, після чого ми побачили їх разом цілий рік по тому в тому самому секретному барі Щ.И.Т.а, але кожен з них був присутній там тільки віртуально.

Колсон (Кларк Грегг) тепер вирішив подорожувати на своїй літаючій машині, Мей (Мінг-На) стала викладати в Академії імені Колсона, Мак (Генрі Сіммонс) і Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) стали оперативниками Щ.И.Т.а, щоб більше працювати на свіжому повітрі, а Фітц (Йен де Кестекер) та Сіммонс (Елізабет Генстрідж) вирішили вийти у відставку і пожити для себе і своєї дочки.

Що стосується Дейзі (Хлоя Беннет), то вона разом зі своїм коханим Сузою (Енвер Гьокай) та своєю сестрою Корою (Дайян Доан) тепер борознить космічні простори, захищаючи Землю від загроз з інших галактик.

Прямо у фінальній серії нема ані слова про те, що Дейзі, Суза і Кора стали агентами М.Е.Ч.а, але Дейзі згадує, що вони з командою літають на зорельоті «Зефір-3», так що її робота усе-таки пов'язана зі Щ.И.Т.ом. А в коміксах Marvel організація М.Е.Ч. як раз є космічним аналогом Щ.И.Т.а, так що все сходиться.

А що ви думаєте з цього приводу? Дейзі тепер і правда служить у М.Е.Ч.і? Діліться своїми думками щодо цієї теорії в коментарях.

Очікується, що в майбутньому організація М.Е.Ч. з'явиться в MCU в супергеройському серіалі «Ванда/Віжен», чия прем'єра затримується через коронавірус.

4306 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: