Енн Гетевей зіграє в комедії з Біллом Мюрреєм

29 червня 2020,  22:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей та номінант на премію «Оскар» Білл Мюррей візьмуть участь в комедійному фільмі «Bum's Rush».

Фокусом комедії «Bum's Rush» будуть відносини між Перл, дизайнеркою черевиків, та вуличним псом Бамом. Вони обидва є незалежними особистостями і опиняються на доленосному роздоріжжі, що змінить їхні серця та розум назавжди.

Сайт Deadline пише, що Гетевей зіграє роль Перл, а Мюррей, який до сих пір жартує з приводу Гарфілда, подарує свій голос псу Баму.

Також режисер Аарон Шнайдер веде переговори з лауреатом премії «Оскар» Робертом Дюваллом, чия роль не розголошується. Мюррей і Дювалл раніше знялися у Шнайдера в стрічці «Поховайте мене живцем».

Останнім проектом Шнайдера став військовий екшен «Грейхаунд: Битва за Атлантику» з Томом Генксом у головній ролі, чия прем'єра повинна була відбутися в кінотеатрах в цьому місяці, але була скасована у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Гетевей нещодавно можна було побачити у фільмах різних жанрів «Море спокуси», «Шахрайки», «Темні води» і «Останнє, чого він хотів», а також в міні-серіалі «Сучасне кохання».

Мюррей в минулому році зіграв у фільмі Джима Джармуша «Мертві не вмирають» та повернувся в камео в комедійному екшені «Зомбіленд: Подвійний постріл», а в майбутньому його можна буде побачити в новій стрічці Веса Андерсона «Французький диспетчер» і фантастиці «Мисливці на привидів: З того світу».

Зйомки комедії «Bum's Rush» пройдуть в Санта-Барбара і Нью-Мексико.

2324 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: