Бетані Джой Ленц рекомендує до перегляду фільм «Емма» з Анею Тейлор-Джой

19 червня 2020,  18:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного молодіжного серіалу «Школа виживання» Бетані Джой Ленц, яка дуже любить костюмовані фільми, поділилася з шанувальниками в соцмережах новою рекомендацією у вигляді романтичної комедії «Емма».

39-річна американська актриса, яка втілювала в серіалі «Школа виживання» Хейлі Джеймс Скотт, опубліковала в Instagram фотографію зі свого домашнього перегляду фільму «Емма», який зняла режисерка Отем де Вайлд.

В описі до фото Ленц сказала:

Ця нова «Емма» просто чарівна.

Романтична комедія «Емма» є новою екранізацією знаменитого роману британської письменниці Джейн Остін, головну роль в якій виконала актриса Аня Тейлор-Джой.

В український прокат фільм «Емма» вийшов 5 березня, всього за тиждень до світового карантину, викликаного пандемією коронавірусу, і якщо ви не встигли подивитися його на великому екрані, то зараз можете влаштувати собі схожий домашній перегляд, оскільки комедія де Вайлд вже доступна до перегляду на платформі Megogo.

Тим часом Ленц нещодавно можна було побачити в романтичній стрічці «Возз'єднання у Валентинів день», яка вийшла на екрани у лютому.

1531 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: