«Агенти Щ.И.Т.»: промо та опис 5 серії 7 сезону «Форель в молоці»

19 червня 2020,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.» на наших героїв чекає подорож в 1970-ті, зустріч з давнім знайомим і битва, де Тремтіння не посоромиться використати свої сили.

Промо-ролик показує, як наші герої повертаються у кольоровий світ після чорно-білої 4 серії. Тепер Колсон (Кларк Грегг), Мей (Мінг-На), Дейзі (Хлоя Беннет) і Деніел Суза (Енвер Гьокай) відправляються в яскраві 70-і, де вони виходять на зв'язок з генералом Ріком Стонером (Патрік Варбертон), якого вони бачили в 5 сезоні на голограмах в Маяку.

Колсон повідомляє Стонеру, що «у Щ.И.Т. проникли стародавні іншопланетяни, які подорожують у часі і працюють на Гідру», на що Стонер відповідає з незворушним виглядом: «Звучить проблематично», після чого Мей, запідозривши недобре, сильно б'є його по обличчю.

Далі промо-ролик обіцяє нам круту битву Тремтіння з кроніконами. А також одним з важливих моментів серії буде те, що Мей з'явиться в тій самій сукні з квітковим візерунком, в якій вона зображена на постері. Це буде другий раз за весь серіал, коли вона проміняє свій зручний для місій костюм на сукню (і навряд чи це буде добровільно).

Прем'єра серії про 70-і, яка отримала ідіоматичну назву «A Trout in the Milk» («Форель в молоці»), відбудеться 25 червня за українським часом.

1125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: