«Агенти Щ.И.Т.»: промо та опис 4 серії 7 сезону «З минулого»

12 червня 2020,  16:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте, як Дейзі, вперше потрапивши у минуле, сказала, що вона думала, що тут все буде чорно-білим? Сценаристи серіалу «Агенти Щ.И.Т.» вирішили обіграти цю ідею в 4 серії 7 сезону, яка буде в дусі старих фільмів жанру нуар.

Офіційний синопсис серії «Out of the Past» («З минулого»):

Це був звичайний ранок 22 липня 1955 року, коли агент Філ Колсон (Кларк Грегг) зрозумів, наскільки важливий цей день в книгах про історію Щ.И.Т.а. З чіпом у плечі і глюком в своїй системі, який змінює жанр, він запустить ланцюжок подій, які, сподіваємося, збережуть лінію часу такою, якою ми її знаємо, і забезпечать цим набридливим кроніконам такий фінал, якого вони заслуговують. Що може піти не так?

У промо-ролику Колсон розповідає команді, що в цей день хоробро загинув агент Суза (Енвер Гьокай), коли він намагався розкрити Гідру, але її ворожі агенти вивели його з гри раніше. Тільки, як зазначає Колсон, книги про історію розповідають не про все, так що нашим героям доведеться знову імпровізувати, щоб захистити майбутнє.

Також промо-ролик показує Сузу в компанії Дейзі (Хлоя Беннет), поки вони б'ються з кимось (чи то агентами Гідри, то чи кроніконами), і страшну безлику знахідку Йо-Йо (Наталія Кордова-Баклі) та Діка (Джефф Ворд).

На телеекрани серія «Out of the Past» вийде 18 червня за українським часом.

952 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: