У оригінальної Мулан, Мінг-На Вен, є камео в діснеївському рімейку

8 вересня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Мінг-На Вен, яка була голосом оригінальної Мулан у мультфільмі 1998 року, розповіла, що її камео в рімейку «Мулан» мало не зірвалося.

Режисерка Нікі Каро знайшла для Мінг-На невелику роль в кінці фільму «Мулан», де актриса з'являється на церемонії в палаці в образі «Шановної гості», як каже список каста, щоб офіційно представити Мулан (Лю Іфей) Імператору (Джет Лі) та його двору.

Але в інтерв'ю для The New York Times актриса розкрила, що спочатку у неї повинно було бути камео на початку фільму в епізоді зі сватанням Мулан:

Я повинна була бути потенційною свекрухою [Мулан] в сцені зі свахою.

Щоб знятися в тій сцені Мінг-На потрібно було знаходитися на зйомках «близько місяця, про всяк випадок», оскільки були складні погодні умови, але у неї були зобов'язання перед серіалом «Агенти Щ.И.Т.», де вона грала одну з центральних героїнь:

Продюсери «Агентів Щ.И.Т.» просто підняли свої руки: «Ми не можемо втратити тебе на місяць!» Я розуміла це і завжди дуже спокійно ставлюся до таких речей. Я сказала: «Дивіться, якщо цьому судилося щі мною статися, то це станеться».

Після чого Каро і продюсер Джейсон Рід придумали для неї камео в сцені з Мулан та Імператором, яке виглядає ще крутіше, ніж оригінальна задумка. І Мінг-На прийшла в захват від цього камео:

Я подумала, що це дуже підходить і просто чудово, маленька пасхалка, де я можу передати естафету. І на цей раз я була потрібна їм всього на тиждень. Так все і вийшло!

Українська прем'єра фільму «Мулан» відбудеться на великих екранах у четвер, 10 вересня. Квитки на зручні для вас сеанси ви можете купити на нашому сайті.

6558 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: