«Артеміс Фаул»: Артеміс знаходить щоденник свого батька в першому фрагменті адаптації романів Йона Колфера

24 травня 2020,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ поділився на цьому тижні першим фрагментом довгоочікуваної адаптації фентезійних романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», до прем'єри якої вже залишилося менше місяця.

Фільм «Артеміс Фаул», режисером якого виступає Кеннет Брана, покаже пригоди 12-річного кримінального генія Артеміса Фаула II. Його батька викрадають, і щоб його визволити та повернути додому, Артеміс повинен проникнути в древню підземну цивілізацію — дивовижно передовий світ фей — і принести викрадачеві Aculos, найпотужнішій та найбажаніший чарівний пристрій.

У першому фрагменті Артеміс (Фердія Шоу) шукає підказки до того, де може бути його батько, і разом зі своїм вірним тілоохоронцем Дворецькі (Нонсо Анозі) опиняється в сімейній бібліотеці. Артеміс згадує стару ірландську приказку, яку любив повторювати його батько, і вона приводить його до несподіваної знахідки — щоденника Артеміса Фаула I (Колін Фаррелл).

Трейлери вже показали, що екранізація романів Колфера далеко відійшла від оригіналу, і іронія демонстрації Disney+ саме цієї сцени з ірландською приказкою та щоденником батька головного героя полягає в тому, що в книгах її не було. О, і в книгах Артеміс завжди носить дизайнерські костюми і відчуває себе дуже некомфортно в неформальному одязі. Принаймні на постері він одягнений за каноном.

Онлайн-прем'єра «Артеміса Фаула» відбудеться влітку, 12 червня.

1454 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: