Сльози розставання: дивимося закулісне відео фінального сезону «13 причин чому»

12 травня 2020,  13:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Я не плачу, це ти плачеш. Каст хітового драматичного серіалу від Netflix «13 причин чому» обіймається і плаче під час читання сценарію і зйомок фінальних серій на новому закулісному відео, присвяченому його 4 сезону.

Серіал «13 причин чому», чия прем'єра відбулася в 2017 році, за ці роки підкорив глядачів своєю брутальною відвертістю та висвітленням найскладніших проблем тінейджерів, включаючи депресію та суїцид, які зазвичай замовчують.

Тому відео про створення його фінальних серій, настрій в якому створює лірична пісня «The Night We Met» у виконанні Lord Huron, дуже зворушило шанувальників серіалу. Один з них написав:

Це найкращий трейлер, який вони могли зробити, щоб оголосити останній сезон. Такий емоційний, я ніколи не забуду цей серіал. Це був перший веб-серіал, який я подивився, і, незважаючи на його недоліки, я все ще вважаю його найулюбленішим з усіх, які я дивився [після].

І ми підписуємося під цими словами.

Також відео повідомляє, що прем'єра 4 сезону «13 причин чому» відбудеться 5 червня. Відомо, що фінальна серія серіалу отримала назву «Graduation» («Випускний»).

1246 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: