Ліам Нісон, Джай Кортні та Кейт Волш знялися в бойовику «Чесний злодій»

6 червня 2020,  17:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на легендарного актора бойовиків Ліама Нісона в новому екшен-трилері Марка Вільямса «Чесний злодій», компанію йому в якому складе зірка «Загону самогубців» Джай Кортні.

У фільмі «Чесний злодій» Нісон втілить грабіжника банків Тома Картера, який закохується в співробітницю сховища Енні. Саме в цьому сховищі Картер ховає свої награбовані 7 мільйонів доларів. Вирішивши почати все з чистого аркуша, він вирішує здатися, але ситуація змінюється, коли його за справу береться Нівенс, нечесний агент ФБР.

Нечесного агента Нівенса зіграє Кортні, якого ви знаєте завдяки ролі суперлиходія Капітана Бумеранга в супергеройському екшені «Загін самогубців».

Роль Енні дісталася актрисі Кейт Волш, відомій завдяки серіалам «Анатомія пристрасті», «13 причин чому» і «Академія Амбрелла».

Також в цій історії візьмуть участь зірка культового фільму «Термінатор 2» Роберт Патрік, Джеффрі Райт з фільмів про Джеймса Бонда та хітового серіалу «Світ Дикого Заходу», Джеффрі Донован та Ентоні Рамос.

Українська прем'єра бойовика «Чесний злодій», чий перший кадр з Нісоном ви можете побачити нижче, відбудеться восени, 3 вересня.

1979 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: