Супергеройський серіал «Супермен і Лоїс» знайшов чоловіка для Лани Ленг

11 травня 2020,  14:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу нового супергеройського серіалу Arrowverse «Супермен і Лоїс» приєднався актор Ерік Валдез, відомий завдяки серіалам «Головна лікарня» та «Грейсленд». Він втілить Кайла Кушинга, чоловіка Лани Ленг.

Спін-офф популярного серіалу «Супергьорл» розповість про пригоди найвідомішого у світі супергероя Супермена та найвідомішої у світі журналістки Лоїс Лейн, які одружилися і стали батьками двох дітей.

У ролях Кларка та Лоїс на екрани повернуться актори Тайлер Геклін та Бітсі Таллок, яких ви бачили разом під час подій минулого кросовера телевсесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Разом з ними постійними персонажами в 1 сезоні будуть Лана Ленг-Кушинг у втіленні Еммануель Шрікі та її чоловік Кайл Кушинг, якого зіграє Валдез. Лана буде працювати кредитними фахівцем в банку Смолвіля, а Кайл є начальником пожежної частини.

Відомо, що Лана вирішить відновити свою дружбу з Кларком «під час одного з найважчих періодів в її житті», але поки залишається лише гадати, чи буде це пов'язано з її чоловіком та родиною, чи ні.

Сайт Deadline повідомляє, що Кайл «є місцевим героєм, який бачив багато горя. Він виріс та був вихований в традиціях маленького містечка і не любить велике місто, тому у нього часто виникають конфлікти з тими, хто приїжджає до Смолвіля звідти».

Кайл є новим персонажем, створеним спеціально для цього серіалу, тоді як Лана досить відома героїня, яка в коміксах DC часто є шкільним коханням Кларка.

Дата прем'єри супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» поки не повідомляється, але очікується, що він вийде на екрани наприкінці 2020 року.

2028 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: