Дивіться трейлер фінального сезону серіалу «Супергьорл» з Меліссою Бенойст

23 березня 2021,  19:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився довгоочікуваним трейлером 6 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який показує, що Лекс Лютор став суперсильним і має намір стерти нашу героїню (та інших супергероїв) з лиця Землі.

У прем'єрній серії фінального сезону, що називається «Rebirth» («Відродження»), на Супергьорл та її команду чекає багато захоплюючих подій, як повідомляє її розширений синопсис:

Коли Брейніак (Джессі Рат) опиняється на волосині від смерті після того, як він намагався зупинити Лекса Лютора (Джон Крайєр), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та її команда поспішають йому на допомогу, вступаючи в епічну битву з іншопланетянкою Гамемною (Кара Буоно).

Після перемоги над організацією «Левіафан» Супергьорл звертає свою увагу на Лекса, який використовував платформу Obsidian, щоб промити мозок половині світу і змусити людей його любити та слідувати за ним, навіть якщо він коїть жахливі речі.

Знаючи, яким небезпечним це робить її брата, Лєна (Кеті МакГрат) просить всю команду Алекс (Кайлер Лі), Дж'онна (Девід Гервуд), Сновидицю (Ніколь Мейнс), Келлі (Азі Тесфай) та Брейні про допомогу, але Супергьорл розуміє, що єдиний спосіб зупинити Лекса це пожертвувати собою.

Тим часом офіційний постер 6 сезону серіалу «Супергьорл» нагадує, що наші герої «кращі та сильніші разом».

Його прем'єрна серія вийде вже наступного тижня, 30 березня.

1179 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: