«Тор: Любов і грім»: Кріс Гемсворт б'ється з Крістіаном Бейлом на новому фан-арті MCU

10 травня 2020,  06:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського фільму «Тор: Любов і грім» представляє поєдинок Тора, якого грає актор Кріс Гемсворт, з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Крістіана Бейла.

Відомо, що Бейл збирається стати новим лиходієм всесвіту MCU в четвертій сольній пригоді бога грому Тора, і хоча ім'я його персонажа все ще тримається в суворій таємниці, шанувальники коміксів Marvel вже бачать його в самих різних образах.

Наприклад, французька художниця Camille Vialet вирішила представити Бейла в образі Адама Ворлока, появу якого було оголошено ще у сцені після титрів фільму «Вартові Галактики 2», що вийшов в 2017 році.

На своєму фан-арті, який художниця опублікувала в соцмережах у квітні, вона показує епічний поєдинок Тора і Адама у відкритому космосі. Тор замахується на противника своїм Штормбрейкером, а Адам відповідає йому своєю магією.

Як вважаєте, хто переміг би в такому поєдинку? Пишіть в коментарях.

Дивіться також фан-постер фільму «Тор: Любов і грім», на якому Тор, Валькірія (Тесса Томпсон) і Джейн Фостер (Наталі Портман) в образі Жінки-Тора зображені разом з Вартовими Галактики.

У зв'язку з недавніми змінами в графіку релізів Marvel Studios прем'єра супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», який зніме режисер Тайка Вайтіті, була перенесена на 10 лютого 2022 року.

3142 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: