Супермен подорожує у 80-і на новому фан-арті фільму «Диво-жінка 1984»

5 травня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події другої сольної пригоди Диво-жінки будуть розвиватися в 1980-х роках, і новий фан-арт відправляє до неї в гості у минуле... Супермена.

Супергеройський фільм «Диво-жінка 1984», де в головній ролі повернеться Галь Гадот, покаже її пригоди в 1984 році, як зрозуміло з назви, і, оскільки той час відомий своїм неповторним стилем, крутий фан-арт з сайту Cosmic Book News вирішив представити, як би в ту епоху виглядав Супермен у втіленні Генрі Кавілла.

Фан-арт показує Людину зі сталі на ліжку в блискучому костюмі, який відмінно підходить під еру диско, і з червоним стаціонарним телефоном у руках.

Як припускають прихильники, він дзвонить Бетмену.

Не знаємо, як ви, а ми б із задоволенням подивилися на спільні пригоди Супермена і Диво-жінки в 80-х. Вони точно були б веселішими та більш яскравими, аніж «Бетмен проти Супермена» в 2016 році.

На великі екрани супергеройський екшен Петті Дженкінс «Диво-жінка 1984» збирається вийти 13 серпня, якщо, звичайно, на той час пандемія COVID-19 піде на спад і по всьому світу знімуть карантинні обмеження.

Тим часом ви можете побачити Кавілла в ролі Ґеральта з Рівії в хітовому фентезійному серіалі від Netflix «Відьмак», якщо ви раптом його ще не дивилися.

6386 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: