Том Гіддлстон літає на тросах на першому закулісному відео серіалу «Локі»

29 січня 2020,  16:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора зірка «Месників» Том Гіддлстон опублікував в своєму Instagram інтригуюче відео з репетиції трюка для супергеройського серіалу «Локі». Воно йде всього 5 секунд, але ми не можемо перестати його переглядати.

У відео, на задньому плані якого в стороні висить зелений екран для спецефектів, виконавець ролі нашого улюбленого суперлиходія всесвіту Marvel (пробач, Танос) високо підстрибує на тросах, летить через зал і приземляється на мати.

В описі до нього Гіддлстон запевнив, що «підготовка йде за планом», і додав хештег «Локі», щоб ми точно знали, що це саме той проект, на який ми одразу й подумали.

Локі став невід'ємною частиною всесвіту MCU зі своєї першої появи у фільмі «Тор» в 2011 році, неодноразово помирав і воскресав й придумував різні підступні плани, щоб позлити свого брата Тора, але в блокбастері «Месники: Війна нескінченності» він не зміг перехитрити Таноса і трагічно загинув від його рук. Звичайно, після він повернувся в екшені «Месники: Завершення», але тільки у флешбеці.

Так що події його сольного серіалу будуть розвиватися в минулому.

Перший сезон серіалу «Локі» буде складатися з 6 серій, і його прем'єра очікується навесні 2021 року. А перед ним Marvel Studios збираються нас порадувати серіалами «Сокіл і Зимовий солдат» та «Ванда/Віжен».

2035 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: