Головні серіали жовтня: «Локі», «Люпен», «Рік та Морті» та «Падіння дому Ашерів»

22 жовтня 2023,  00:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Жовтень порадує усіх серіаломанів новими серіями супергеройського серіалу «Локі» та кримінального детективу «Люпен», а також нас чекає повернення божевільних пригод Ріка та Морті (які тепер будуть говорити іншими голосами), новий серіал з лавреаткою премії «Оскар» Брі Ларсон та «Падіння дому Ашерів».

Прем'єра: 5 жовтня

У новому сезоні знаменитий аферист Ассан Діоп (Омар Сі) переховується і мусить звикати до життя далеко від дружини й сина. Через страждання, яких вони зазнали через нього, Ассан не витримує і вирішує повернутися до Парижу, аби запропонувати їм шалену ідею: покинути Францію і почати нове життя деінде. Проте привиди минулого завжди десь поруч, і неочікуване повернення різко переверне всі плани догори дриґом.

Прем'єра: 6 жовтня

Легендарний бог хитрощів та обману Локі (Том Гіддлстон) повертається, щоб рятувати мультивсесвіт, який опинився під загрозою через нього (та його варіантів). У нових серіях, мандруючи крізь простір та час, Локі возз'єднається з Мобіусом (Овен Вілсон) та Сильві (Софі Ді Мартіно), а також зустрінеться з черговим варіантом Канга Завойовника (Джонатан Мейджерс), який хоче захопити мультивсесвіт.

Прем'єра: 12 жовтня

Новий стильний горор за мотивами творчості видатного письменника Едгара Аллана По від сценариста і режисера Майка Фленегана, творця міні-серіалів «Привиди будинку на пагорбі» і «Привиди маєтку Блай». Щоб забезпечити собі безбідне майбутнє, жорстокі брат і сестра будують сімейну династію. Але її спадкоємці починають гинути один за одним за загадкових обставин.

Прем'єра: 13 жовтня

Події екранізації роману письменниці Бонні Гармус будуть розгортатися у 1950-х роках. У ній Брі Ларсон втілить Елізабет Зотт, чия мрія стати науковицею стає на паузу в суспільстві, яке вважає, що жінки належать до домашньої, а не професійної сфери. Коли Елізабет виявляє, що вагітна і зовсім одна, і її звільняють з лабораторії, вона погоджується на роботу ведучою в кулінарному телешоу і має намір навчити націю забутих домогосподарок — і чоловіків, які раптово її слухають, — набагато більшого за рецепти.

Прем'єра: 15 жовтня

У центрі сюжету — школяр на ім'я Морті і його дідусь Рік. Морті — самий звичайний хлопчик, який нічим не відрізняється від своїх однолітків. А ось його дідусь займається незвичайними науковими дослідженнями і може в будь-який час дня чи ночі схопити онука й відправитися разом з ним в міжпросторову пригоду за допомогою побудованої з різного мотлоху літаючої тарілки, яка здатна переміщатися крізь часовий тунель. Вже протягом семи сезонів ця парочка опиняється в найнесподіваніших місцях і найбезглуздіших ситуаціях. Єдине, що зміниться у нових серіях: замість Джастіна Ройланда, звинуваченого у домашньому насильстві та сексуальному насильстві, головних героїв будуть озвучувати Гаррі Белден та Ієн Кардоні.

Який з цих серіалів ви чекали найбільше? Пишіть у коментарях.

878 

1 коментар

GRaFkiyv

23 жовтня 2023, 23:16

Тіла (комікс без супергероїв про подорож в часі)

Ген V (брутальний комікс №1)

Мільярди (фінал саги товстосумів)

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: