Хто напише музику до нового фільму Крістофера Нолана «Тенет»?

5 лютого 2020,  18:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Композитором нової загадкової кінострічки Крістофера Нолана під назвою «Тенет» стане лауреат премії «Оскар» Людвіг Йоранссон.

Фільм «Тенет» буде шпигунським епосом з елементами подорожей у часі, що охоплює декілька країн. Деталі сюжету тримаються в суворому секреті, але перший трейлер розкрив, що місією головного героя буде «не допустити Третю світову війну».

Цього головного героя втілює Джон Девід Вашингтон, а також в драматичному екшені Нолана з елементами фантастики зіграють Роберт Паттінсон, Елізабет Дебікі, Майкл Кейн, Кеннет Брана, Клеманс Поезі, Гімеш Патель і Аарон Тейлор-Джонсон.

Щоб створити в «Тенеті» напружену атмосферу, Нолан запросив написати для нього музику 35-річного шведського композитора, який в 2019 році отримав премію «Оскар» за саундтрек до супергеройський екшену «Чорна пантера».

Це було досить несподіваним рішенням, оскільки Нолан зазвичай співпрацює з композитором Гансом Ціммером, який є автором музики до таких культових стрічок режисера, як «Початок», «Темний лицар», «Інтерстеллар» та «Дюнкерк».

Ім'я Йоранссона поки ще не відомо широкій аудиторії, але ви також могли чути його музику у фільмах «Крід», «Крід 2» та «Веном» і в хітовому науково-фантастичному серіалі від Disney+ «Мандалорець».

Українська прем'єра екшену «Тенет» відбудеться влітку, 16 липня.

1682 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: