Знову руда: Емма Стоун приступила до зйомок фільму «Круелла» для Disney

5 вересня 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Лондоні стартували зйомки діснеївського приквела «Круелла» про лиходійку з фільму «101 далматинець», головну роль у якому виконує володарка премії «Оскар» Емма Стоун.

В перший день осені Стоун зловили папараці на знімальному майданчику її наступного фільму «Круелла» («Стервелла»), який розгорнувся на відомій лондонській вулиці Regent Street.

На фотографіях, які потрапили в мережу, Стоун постає з яскраво-рудим волоссям, що контрастує з першою промо-фотографією «Круелли», де лиходійка у втіленні зірки мюзиклу «Ла-Ла Ленд» позує з далматинцями з чорно-білими волоссям, з яким ми звикли її бачити.

Оскільки фільм режисера Крейга Гіллеспі буде передісторією картини «101 далматинець», Круелла ДеВіль переживе чимало, перш ніж попрощається зі своїми рудими волоссям і вирішить пофарбувати одну половину голови в чорний, а другу в білий колір.

В руках актриси на даних фотографіях є чорна папка, де можуть знаходитися ескізи одягу майбутньої лиходійки, адже в результаті Круелла стала головою відомого модного будинку зі своїм ім'ям на його фасаді.

В кінотеатри світу фільм «Круелла» прибуде 28 березня 2021 року.

2510 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: