Концепт-арт екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» показує альтернативний фінал

5 липня 2019,  19:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили два нових концепт-арти альтернативного фіналу супергеройського екшену Саймона Кінберга «Люди Ікс: Темний фенікс», який показує головну героїню в космосі.

Автором пари зображень, які ви можете розглянути нижче, виступає художник-ілюстратор Г'юстон Шарп. На них ми бачимо Джин Грей у втіленні актриси Софі Тернер, яка остаточно перетворилася на Фенікса і полетіла в космос.

Фільм не показав нам, як Джин відлітає в космос, але ми побачили в небі силует вогняного Фенікса, після того як вона [обережно, спойлер] пожертвувала собою, щоб забрати подалі й підірвати іншопланетну злодійку Вук (Джессіка Честейн).

Яка кінцівка вам подобається більше? Було б чудово побачити, як Джин залишається живою і відлітає в космос, чи не так?

Офіційний опис фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», який завершує франшизу про мутантів, що стартувала у 2000 році:

У фінальному фільмі Людям Ікс доведеться зіткнутися з найжахливішим і наймогутнішим ворогом Джин Грей, яка є однією з них. Виконуючи рятувальну місію в космосі, Джин ледь не загинула від удару таємничої вселенської сили. Після повернення додому виявляється, що та ж сила зробила Джин не тільки всемогутньою, але і вкрай неврівноваженою. Борючись з власною внутрішньою сутністю, Джин дає волю своїм суперможливостям таким чином, що тепер не може їх ані усвідомити, ані приборкати.

Ви все ще можете застати супергеройський екшен Кінберга на великому екрані. Квитки на «Люди Ікс: Темний фенікс» ви знайдете в нашій афіші.

2448 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: