Фільми «Мулан» та «Нові мутанти» вийдуть в український прокат у серпні

3 липня 2020,  23:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа нарешті відбудеться довгоочікувана прем'єра супергеройського екшену «Нові мутанти», який є спін-оффом франшизи «Люди Ікс».

У четвер в Україні відновили роботу кінотеатри, але в зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу найгучніші прем'єри доведеться ще трохи почекати. Хоча б до серпня.

Зате у серпні на екрани виходить очікуваний фантастичний епік Крістофера Нолана «Тенет» (12 серпня), а тепер до нього приєдналися ще дві гарячі прем'єри: діснеївський фільм «Мулан», чия прем'єра переїхала на 20 серпня, та супергеройський екшен «Нові мутанти», який прибуде у кінотеатри 27 серпня.

Пригодницька стрічка «Мулан» є рімейком популярного однойменного мультфільму 1998 року, який розповідає про пригоди відважної китайської дівчини Фа Мулан (Лю Іфей). Щоб захистити свого хворого батька, вона переодягається хлопцем, вступає до лав імператорської армії та опиняється в першому ряду боротьби з північними загарбниками.

Режисером рімейку стала Нікі Каро, яка зняла номіновану на премію «Оскар» драму «Північна країна».

Фільм «Нові мутанти» буде супергеройським горор-екшеном, чиї події розвиваються в секретній лікарні, куди помістили п'ятьох юних мутантів: Ільяну Распутіну/Меджік (Аня Тейлор-Джой), Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Роберто да Косту/Санспота (Генрі Зага), Дані Мунстар/Міраж (Блю Гант) та Сема Гатрі/Гарматне ядро (Чарлі Гітон).

Незабаром вони розуміють, що в лікарні відбуваються страшні речі, і об'єднуються, щоб вирватися на свободу.

Режисером спін-оффу «Людей Ікс» виступає Джош Бун.

3008 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: