Кадри 4 серії 8 сезону серіалу «Гра престолів» з Дейнеріс, Джоном та Серсі

4 травня 2019,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві королеви готуються до вирішальної битви за Залізний трон на офіційних кадрах 4 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів».

«Ми перемогли у великій війні, тепер ми переможемо в останній війні».

Офіційний синопсис 4 серії 8 сезону, чия назва поки не розголошується, повідомляє:

Битва за Вінтерфелл закінчилася, і у Вестеросі починається новий розділ.

Але новим цей розділ буде відносно, оскільки ми вже давно чекаємо на вирішальну битву між королевами Дейнеріс (Емілія Кларк) та Серсі (Ліна Гіді). І не варто скидати з рахунків Джона Сноу (Кіт Герінгтон), адже хоча він і не бажає бути королем Семи королівств, він є законним спадкоємцем Залізного трону.

На кадрах Дейнеріс посміхається разом з Дрогоном, але нам також обіцяють дуже сумний епізод, де учасники битви за Вінтерфелл будуть ховати своїх загиблих друзів.

Тим часом вісті про перемогу Дейнеріс і Джона над Королем ночі долетіли до Серсі, і вона мобілізує всі свої сили разом з королем Залізних островів Юроном Грейджоєм (Йохан Філіп Асбек).

Режисером 4 серії виступає Девід Наттер, який зняв перші дві серії нинішнього сезону «Вінтерфелл» і «Лицар Семи королівств», а також фінальні серії 5 сезону «Танок драконів» і «Милосердя Матері», які є одними з найкращих в історії серіалу.

Прем'єра 4 серії 8 сезону «Гри престолів», чий промо-ролик дивіться тут, відбудеться 6 травня за українським часом.

9567 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: